8/25/2012

This woman's work


No niinhän siinä kävi, kun vaatehuoneeseen toi kunnon valaistuksen: katosta ja seiniltä paljastui lisää tasoittelun tarvetta. Vaatehuoneen kanssa tuli melkoinen kiire ennen uuteen makuuhuoneeseen muuttoa, eli ei sinänsä ihme. Oli siellä muutama kohta mitä olin jo huomannutkin, mutten odottanut että kittaamiseen menisi niin kauaa. Saati sitten kitin kuivumiseen. Eilen siis tapetoimisen sijaan kittasin ja hioin osittain, tänään pystyin vasta hiomaan loppuun kun kitti vihdoin kuivui. Nyt on kuitenkin tasaiset seinät ja katto, ja katossa kerros maalia. Vielä toinen kerros ja ehkä illemmalla tapetointipuuhiin? Viimeistään huomenna joka tapauksessa. Enpä olisi uskonut, että itse hiomakoneeseen tarttuisin ja oikeasti tekisin itse oman walk-in-closetini.. terapeuttista tavallaan :) Tai ainakin siihen asti, kunnes löytää maalia tukasta. 

Mites te muut naiset, oletteko uskaltautuneet remppapuuhiin? Minusta ainakin tuntuu, että pelkäsin ihan turhaan. Ei peruspintaremontti ole vaikeatakaan, kunhan on huolellinen.

This is me working my butt off for my walk-in-closet. Spackling, sanding and painting. I thought we'd be able to wallpaper yesterday, but when I got proper lighting in the room I noticed we needed another round of spackle & sand. I'm going to paint the ceiling once more soon, and hopefully later today the ceiling would be dry enough to apply the wallpaper. We shall see, tomorrow surely if not tonight. This renovating business is actually kind of therapeutic, at least up until you get paint in your hair :) 

10 comments:

 1. Kyllä, minä olen viimeiset illat kitannut ja hionut yhden huoneen seiniä ja maalaamaankin jo päässyt. Remonttien on tapana suureta ja ylälistat meni vaihtoon ja alalistat pitäisi maalata. Lisäksi selvitetään millaiset ihmeelliset karmit meidän 70-luvun talossa on. Minä kun kuvittelin välioven ja karmit vaihtavani mutta se ei niin helppoa olekaan kun karmit on jotenkin väliseinien sisässä osittain!

  Mielenkiinnolla odotan teidän lopputulosta.

  Ja kiva blogi sinulla, välillä olen käynyt seuraamassa, en muista olenko ennen kommentoinut!

  -Jonsku (http://valoisaavaaleaa.blogspot.fi/)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No niin, kyllä me naiset osataan! Ja tosiaan, kyllähän remppaprojektit laajenee. Meillä oli tosin alusta asti selvää, että kaikki uusiksi. Aika jänniltä vaikuttaa noi karmit, toivottavasti pääset niistä selville ja saat mieluisat väliovet! Ja kiitos, kiva seurata teidänkin projektia!:)

   Delete
 2. Meillä myös remontti menossa tällä hetkellä ja ollaan rakennettu kaksi taloa ja mökki, joten olen kyllä päässyt kaikkea kokeilemaan aina raudoituksesta tapetointiin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Wow, tekemällä kyllä oppii yhtä jos toista! :)

   Delete
 3. Kyllä mulle on myös remppahommat tulleet tutuksi. Omaa taloa on vähitellen remontoitu ja vielä olis mun ompeluhuone, askarteluhuone ja kodinhoitohuone odottavat vielä vuoroaan. Pari vuotta sitten ystäväni ihmettelivät, kun sain äitienpäivälahjaksi kunnon Black 'n' Dekkerin...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Teilläkin on sitten riittänyt tekemistä! :) Aika hauska äitienpäivälahja!

   Delete
 4. Juu, remppahommat on tuttuja :) Lapsena jo kuljin isän mukana joka paikassa ku se rassas autoja ja rakensi ja teki kaikenlaista, ja sieltä oppinu vasaran, sahan, sirkkelin, porakonneen ym laitteitten käytön, sekä auton omatoimisen huollonki :) Eipä tarvinnu viä autoakkaan sinkkuaikana esim. renkaitten tai öljynvaihtoon ku se homma suju itteltäki, tosin nyt on ollu mies jo aika kauan ja jättäny sille nuo autojutut :) Ja saimmie mieheltä (oma toive) yks synttäri hiomakonneenki lahjaksi :D Että siis tuttua rempat on :)
  Son jotenki tuo remppaaminenki semmosta mielenvirkeyttä :) Mie kans oottelen lopputulosta :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aika hieno juttu! Meillä kanssa mies on oppinut samoin rakentamisen ja autojen korjaamisen isältään.. mun isäni ei sitten ollut ihan niin kätevä :) Mutta oikeassa olet tuosta, et kyllä remontti ihan oikeasti aika virkistävää on. On ollut ihana katsella edes lähes valmista vaatehuonetta. Kiva tunne, kun jotain on taas saatu aikaan! Ja kiva kun jaksat seurailla mukana meidän projektia :)

   Delete
 5. Minä juurikin remppasin vaatekomeromme. Komero oli ensimmäinen laatuaan minkä ikinä tapetoin. Aikalailla jännitti tehdä kaikki yksin, mutta lopputulokseen olin silti ihan tyytyväinen! Tuloksen voi nähdä blogistani, toki hyllyt vielä puuttuvat!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Samassa jamassa siis kuin minäkin, eka tapetointikerta ja hyllyt puuttuu! :) Täytyypä käydä kurkkaamassa!

   Delete