8/10/2012

LC, Monkeys & Owls

Otin pienen varaslähdön. Varasimme siis matkan kotiseuduilleni Yhdysvaltoihin lokakuun alkuun. Käymme vierailulla perheeni ja ystävieni luona aina vähintään kerran vuodessa, ja yleensä viivymme kuukauden tai pari. Tänä vuonna työkiireiden ja remontin takia emme uskoneet ehtivämme matkustaa niin kauas, joten ette uskokaan kuinka innolla odotan tuota matkaa. Enkä vähintään shoppailumahdollisuuksien vuoksi!

Tilasinkin "pienen" paketin jo odottamaan meitä, oli nimittäin niin hyvät alet (loppurysäys + kanta-asiakaskortilla vielä -30%!). Kohlsilta hamstraan juurikin Lauren Conradia itselleni, ja edullisia, laadukkaita Cartersin ja Osh Koshin lastenvaatteita. Tilaukseen lähti siis yo. kollaasista ihanuuksia allekirjoittaneelle, ja vinopino suloisia vaatteita tytöille. Oli nimittäin herttaisia pingviini-, pöllö- ja apinapaitoja, kuvassa ei edes ole kaikkia. Annoin esikoisen valita. Tuollaiset siniset apinahupparit löytyi vieläpä molempien koossa. En siis vaivaudu stailaamaan lapsia pikkuaikuisiksi, vaan saavat pukeutua juuri niin värikkäästi ja lapsellisesti kuin tahtovat. Helpompaa ehkä niin, tai ainakin meillä pienet innostuu niin kovasti kuvista  ja väreistä vaatteissaan.

Tuli nyt jälkeenpäin mieleen, onko teistä kukaan bongannut LC:n vaatteita Suomesta/Suomeen toimittavasta nettikaupasta? Ja miten teillä lapset pukeutuu? Mistä ostatte lastenvaatteita? Jotenkin itse olen ollut hivenen turhautunut Suomen valikoimaan (ja hintatasoonkin), eli mieluummin olen sitten tuonut ulkomailta hieman erilaisempia vaatteita tytöille. Voi tosin hyvin olla, että täällä on ihan mahtavia kauppoja, ja en vain ole kuullut niistä. Suosituksia otetaan siis vastaan! :)

We're flying back home to the US (well, home for me) to visit family & friends early October. I couldn't resist these steals at Kohl's, so I ordered a little package to wait for us. My older daughter chose the clothes for her and her sister, they're even getting matching blue monkey hoodies. As you can see I'm too lazy to "style" my kids, I just let them wear what they like. And they like color and prints.. now my older daughter can't stop talking about her new owl, monkey and penguin shirts!

6 comments:

 1. Kääk! No sittenhän meidän pitääkin sopia treffit ennen teidän reissua! ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, niin täytyy! :) Ei olla poissa kuitenkaan kuin 2 viikkoa, se taisikin unohtua tuossa kirjoituksessa mainita.

   Delete
 2. Ovatko me&i vaatteet tuttuja?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eivät olleet tuttuja muuten kuin nimeltä, mutta eksyin katselemaan. Ihan kivannäköistä, mutta hinnat melkein 10x mitä Amerikassa maksan samantapaisista. Toki jos erityisen laadukasta, niin voi maksaakin. Olisikin kiva kuulla muiden kokemuksia!

   Delete
 3. Meiän lapsukaiset pukeutuu hyvin sekalaiseen vaatetukseen, jotain teen itse, sitten on muutamia Me&I:n vaatteita, joihin olen äärimmäisen pettynyt heikentyneen laadun vuoksi. Kaksi vuotta sitten löysin tanskalaisen POMPdeLUXin ja sieltä on tullut viime aikoina tilattua eniten! Hinta-laatusuhde kohillaan ja miellyttää eniten silmääni! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi, ihana olet kun teet itse! Eihän se vaikeaa olisi, mutta arvaa vaan tiedänkö edes missä ompelukoneeni tämän remontti/muuttokaaoksen keskellä on. Harmillista jos Me&I laatu on heikentynyt, tuohon rahaan luulisi saavan kestävää. Täytyypä tutustua tuohon POMPdeLUXiin, tanskalaiset nimittäin osaa :) Kaunis kiitos vinkistä!

   Delete