8/27/2012

I ♥ Bows

Pari räpsyä tekeillään olevasta vaatehuoneesta. Tekemistä riittää siis edelleen, mutta pitkällä ollaan. Laatikostoihin pitää kiinnittää vielä nuo peitepalat (jotka tulevat laatikoiden väliin, kuten tuossa keskimmäisessä ekassa kuvassa), ja sitten täytyy ottaa joku pitkä ja suora esine ja katsoa, miten siististi saadaan tapetin yläreuna leikattua. Luultavasti joudutaan kuitenkin vielä pienenpieni kattolista laittamaan tapetin takia, muualla talossahan ei kattolistoja (eikä tapettia) ole. 

Tarkkasilmäiset huomaavat, että yksi tapetinpalakin puuttuu. Tapettia olikin sittenkin liian vähän, haastavaa laskea menekkiä suurilta osin vinokattoiseen tilaan tapetille, jonka kohdistusväli on 63cm! Tuohon pistorasioiden kohdalle täytyy siis tehdä pala. Onneksi saumat näkyvät tässä tapetissa tosi vähän ja tuo tulee hyllyn taakse.  Niin, puuttuuhan ne valaistut hyllytkin. Mutta tapetti on kiva ja allekirjoittanut on ensimmäisestä omasta vaatehuoneestaan ihan innoissaan! Enää ei siis harmita ollenkaan, ettei löydetty sitä mysteeritapettia. Mustavalkoinen rusettitapetti yhdistettynä korkeakiiltovalkoisiin kalusteisiin tuo juuri sitä haettua ylellistä Chanel-henkeä mitä visioinkin: naisellista ja näyttävää, mutta kuitenkin modernia ja selkeää. Arvatkaa, kuka jo mielessään järjestelee vaatteita värien mukaan ja asettelee hyllyille laukkuja ja korkkareita? ;) Toivottavasti saadaan ne hyllyt pian!

Some snap shots from my walk-in-closet, a work in progress. Still need to trim the top of the wallpaper and plaster that missing piece by the electrical outlets (we ran out of wallpaper and it's no longer sold). Luckily the seam between the two pieces will be hidden by a shelf. The shelves will be glossy white, like the drawers (which are still missing those pieces that go in between). I love the elegant "Chanel"-vibe that the glossy white furniture yields when combined with the bow wallpaper. In my head I'm already organizing my clothes by color and carefully positioning my heels and bags on the shelves.. they better be here soon! This is my first walk-in-closet, so as I'm sure you can tell I'm pretty excited and anxious for it to get finished. :)

30 comments:

 1. Tosi hieno tapetti! En muista oletko jo maininnut, mutta minkä nimistä tapettia tuo on? Menee ehdottomasti harkintalistalle. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Tapettia myydään Suomessa Vallilan brändin alla, yksi Shadows on the wall-sarjan kuoseista. Valitettavasti ainakaan Netrauta (mistä me tapetti ostettiin), ei enää tapettia myy. Siksi mekin jouduttiin hieman improvisoimaan, kun oltaisiin tarvittu yksi vuota lisää. Ulkomailta sitten löytyy, mutta suunnittelijan Annet van Egmondin nimellä. :)

   Delete
 2. Wow, upean näköistä! Tapetti on hieno. Ja hienoa työtä M!! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, Mia! Se tapetoiminen oli tosiaan ihan helppoa puuhaa, kuten maalauskin. Ihan turhaan hermoilin. :) Ehkä uskallan jatkossakin tehdä täällä jotakin!

   Delete
 3. Tuon on kyllä aivan ihana! Itsekin tuota olen vähän miettinyt vaatehuoneeseen nyt, mutta mies ei tunnu innostuvan Liian tyttömäinen kuulemma :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin on! Heh, odotin samaa tuomiota T:ltä. Yllätyin kun T tykkäskin, vaikka oli tyrmännyt monta muuta ehdotusta! Kyllä meidän äijien miehuus yhden rusettitapetin kestää ;) Eiks vaan? Yleensä ne saa ympäripuhuttua jos oikein kovasti tahtoo :)

   Delete
  2. Itseasiassa saatettiin löytää samaisesta sarjasta kummallekin mieluinen... Mutta eri kun tuo. Pitää tilata näytteitä. =)

   Delete
  3. Kiva juttu :) Tuossa sarjassa tosiaan on monta kivaa kuosia! Itse yllätyin, kun nettikuvissa värit näyttivät hieman valjuilta. Todellisuudessa musta on todella musta ja pinta on ihanan matta. Ja muutenkin tosi laadukasta tapettia, helppoa laittaa kuin mikä. Uskallan siis suositella!

   Delete
 4. Toi rusettitapetti oli yksnkertaisesti paras kaikista ja nappiosuma! Upea :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Se oli kyllä menoa kun tämän näin, vaikka pikkusen jännitti tuo tummuus. Onneksi ei kuitenkaan näytä yhtään synkältä valkoisen lattian, katon ja kalusteiden kanssa. :) Tapetti näyttää itseasiassa jopa paremmalta kuin kuvittelin, ja paljon paremmalta kuin netissä kuvissa!

   Delete
 5. Suotta taisit remppahommia jännittää ;) Hienoa työtä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin taisin, kaikki oli paljon helpompaa kuin kuvittelin! Tapetoiminenkin oli ihan lastenleikkiä näin laadukkaalla Easy Up-tapetilla. Kiitos! :)

   Delete
 6. Todella upean näköinen vaatehuone tulossa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! On tämä melkoinen harppaus meidän edellisestä vaatesäilytyksestä, kun asuttiin vuokralla. Meillä oli makkarissa kaksi korkeaa 60-senttistä leveää kaappia, josta mun vaatteet haukkasivat kristillisesti n. 80% tilasta. T:n henkarivaatteet majaili vierashuoneen kaapissa. :D Ja silti kaikki oli ihan täyteen ahdettua ja kummallakin aina vaatteet hukassa..

   Delete
 7. Onpa upean näköinen! Kaunis tapetti. :)
  Sitä piti sanomani, että ei pelkästään sen tapetin vuoksi tarvitse kattolistaa laittaa. Meillä on (niissä huoneissa missä on rapattu katto) ainoastaan leikattu tapetti siististi listan ja mattoveitsen avulla suoraan, eikä listoja tarvita.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) Tuo meillä oli ajatuksenakin, siksi jätimme tapetin kuivumaan noin ja lähestymme sitä myöhemmin mattopuukolla. Toivottavasti se sujuu niin kuin pitääkin ja saadaan siistit rajat. Jalkalistat taitaa valitettavasti olla pakollisia, kun täytyy jättää lattialle sitä "turpoamisvaraa" aavistuksen verran. Onneksi niitäkin on aika siroja ja huomaamattomia.

   Delete
 8. VOIHAN UNELMA. <3 Mä haluun kanssa tuollaisen tapetin!!! Aivan tajuttoman kaunis ja sopii todella hienosti tuohon tilaan. Jos jostain saatte vielä tuota tapettia, ja jos sitä jää yli, niin muista mut. ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, muru <3 Tuo on ihan huippu, me taidetaan molemmat olla vähän koukussa rusetteihin :D Me ei tosiaan tuote enää olla hankkimassa, kun saatiin riittämään juuri ja juuri. Ehkä sun täytyy tilailla sitä itsellesi? ;)

   Delete
 9. Niin upea tapetti :). Tulee varmasti ihana vaatehuone!

  ReplyDelete
 10. Ihana tapetti. Sopii siis niin hyvin korkeakiiltovalkoisiin kalusteisiin, täydellisesti!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos. Niin mustakin, kiiltovalkoiset kalusteet raikastaa kokonaisuutta kivasti!

   Delete
 11. Toi tapette on yksinkertaisesti niin täydellinen, että lähtee melkein heti tänään tilaukseen. IHANA! <3

  Meillä on sulle haaste: http://www.rintsikka.fi/?p=4771

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kaksinverroin kiitosta <3 Meinaatteko tekin laittaa samaa tapettia? :D

   Delete
  2. No tuota...vähän kuumottais :) Jos "matkiminen" ei haittaa, koitan huomenna löytää jonkun Suomeen toimittavan nettikaupan :) Oon nyt niin rakastunut tohon tapettiin, tuijotan kuvia uudestaan ja uudestaan!

   Delete
  3. Heh :) Pakkohan se on saada, jos se noin kovasti miellyttää! Täytyyhän rintsikoiden tukea toisiaan :D

   Delete
 12. Tapetti on ihan syötävän suloinen! Odotan lopputulosta todella kovasti! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heh, vauva oli ilmeisesti kanssasi samaa mieltä - onneksi ehdin väliin ;) Kiitos, et ole ainoa!

   Delete
 13. Upealta näyttää, miten ihmeessä tämä on mennyt multa ohi?? Lopputulosta odotellen! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Jaa-a, sun pitää seurata tiiviimmin :D Heh. Joo, lopputulosta odottelen itsekin.. olis kiva saada vaatteet järjestykseen ja paikalleen. Nyt tosin julkisivuprojekti etusijalla.

   Delete