12/29/2011

Laatat valittu!

Enpä olisi edellistä postausta kirjoittaessa uskonut, että tänään ostettaisiin keittiön ja alakerran wc:n laatat! Tuntuu että valinnat meni ihan nappiin. Keittiöön tulee samaa lattialaattaa kuin pikkuvessaan, Laattapisteen Antares 30 x 60 cm valkoisena. Kuvassa tosi paljon todellista tummempi, laatta on oikeasti lähes valkoinen.

Antares 30 x 60
Tässä todellinen väri näkyy paremmin, vieressä muualle asuntoon tuleva Paradorin Arctic Pine-laminaatti (jolle tehtiin hieman kulutuksenkestotestejä, siksi kolhiintunut!) Niin ja huomatkaa ah-niin-ihana vuokrakämpän harmaa muovimatto alla. Sitä ei tule ikävä.


Tehosteeksi pikkuvessaan seinä-wc:n koteloon Laattapisteeltä EV Manhattan Blanco-mosaiikkia. Luulin ettemme ikinä löydä täydellistä tehostelaattaa, mutta ei tarvinnut kuin muutama ajatussana kertoa myyjälle ("pelkistetty", "geometrinen", "valko-harmaa-musta", "moderni") ja olikohan kolmas laatta sitten rakkautta ensisilmäyksellä:
EV Manhattan Blanco
Tuo kuva ei kyllä tee tälle laatalle oikeutta, laatta ei ole kerman sävyinen. Kuva on Laattapisteen sivuilta, omaa kuvaa en saa tänään otettua kun laatat odottavat noutovarastossa vielä huomiseen. Suurempana pintana laatta on kuitenkin todella kaunis. Muut seinät valkoista mattalaattaa, oliskohan ollut 20 x 40 kokoista - oli edullistakin, kampanjatarjouksessa 13,90 e/m2. Se laitetaan luultavimmin ihan vaakaladontana, tiililadonta on mielestäni liian levoton. Vessa on kuitenkin todella pieni, enkä halua liikaa korostaa seiniä. Mustaa ajattelin seinä-wc:n kotelon päälle mustan lautatason muodossa, ja sitten peilin karmeihin ja pyyhekoukkuihin. Allaskaapisto varmaan mattavalkoinen, betonitasolla ja posliinimalja-altaalla.  Melkoinen taakka putosi kyllä harteilta kun nämä saatiin valittua ja ostettua! Eipä sitten ostettu yhtäkään niistä laatoista, mitä aluksi ajateltiin. Cubica olisi kyllä muuten tullut, mutten pitänyt sen pinnasta paikan päällä. Tuo Manhattan on kauniin matta, mutta siinä on pientä helmiäisen hohtoa. Hillityn kaunis! Tammikuun lopussa toivottavasti valmistuu tuo wc, keittötä pääsee ehkä aikaisemmin jo ihastelemaan :)

No comments:

Post a Comment