9/04/2012

In the girls' room (Ikea hack!)



Viikonlopun aikana tasoittelin, hioin ja maalasin tyttöjen huoneen seinät. Eilen pääsimme vihdoin T:n kanssa kiinnittelemään lasten jo kauan odottamaa pöllötarraa. Sopivan kokoista ehjää seinänpätkää ei sitten ollutkaan, joten sain idean tarran kiinnittämisestä Ikean Pax-vaatekaappiin. Tarra sopii siihen mitoiltaan täydellisesti ja olemme enemmän kun tyytyväisiä ideaan/hankintaan! Tarra koostuu paloista, ja kokosimmekin sen hieman erilailla omanlaiseksemme. Se tuo tilaan ihanaa leikkisää tunnelmaa, mutta yleisilme pysyy silti rauhallisena ja tyylikkäänä (lastenhuoneeksi). Taisin itkeä ilon kyyneleen, kun tarra oli vihdoin kiinni ja huone melkolailla valmis. Kun esikoisen näki huoneensa ensimmäisen kerran, hän riensi halaamaan vaatekaappia. Hän totesi englanniksi onnesta soikeana, silmät loistaen:

"Äiti, laitoit pöllöjä kaappiin!"
"Jep, niin laitoin. Ihanaa kun tykkäät huoneestasi näin paljon. "

En ollut koskaan nähnyt häntä niin onnellisena. ♥ Ette uskokaan kuinka hyvältä seitsemän kuukauden remonttikaaoksen keskellä asumisen jälkeen tuntuu, kun tytöt saavat vihdoin oikean lastenhuoneen. Vielä parempi fiilis on, kun olemme saaneet sen tehtyä omin kätösin yhdessä. 

The girls' room is coming together, I spent the whole weekend spackling, sanding and painting. I shed a tear when I got to show the room, and the owl sticker, to my older daughter. She ran towards the cabinet, gave it the biggest hug and said: "Mommy! You put owls on my cabinet!" "Yes I did, and I love how much you love your new room." I have never seen her that happy, her eyes were glowing.. and Ikea's Pax-closet got a few more hugs after that too.  ♥

29 comments:

  1. Wow, siitä tuli hieno! Meidän tytöt tykkäisi varmasti myös :) Noita Ikean kalusteita onkin ihan hauska vähän tuunailla oman näköisekseen, ja tarra varmaan onkin vielä hauskempi kaapin ovessa kuin seinällä.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos, Mia! :) Varmasti, tarra on ihan huippu! Ja tosiaan, mainio tapa piristää perus-Ikeaa. Heti tuli paljon paremmin lastenhuoneeseen sopiva, mut kuitenkin helposti muunneltavissa takaisin "aikuisten" kalusteeksi.

      Delete
  2. Ihana tarra, suloinen kuin mikä! :)

    ReplyDelete
  3. Heti on pakko kysyä, mistä tarra on hankittu? Minun 1v. tyttärentyttären huoneen seinällä ei ole vielä mitään, enkä ole koskaan nähnyt noin somaa tarraa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tarran tilasin Amazonista viime amerikanmatkallamme, mutta olin bongaavinani jostain suomalaisesta nettikaupastakin hiljattain? Ei tosiaan näin herttaisia tule usein vastaan, siksi raahasimme sen lentokoneella tänne asti!

      Delete
    2. Kiitos! Minäpä katselen suomalaisista nettikaupoista! Kerrassaan hurmaava oli!

      Delete
  4. Voi kuinka mahtavaa on, että nyt alkaa olemaan lasten oma mesta ready. Kaunista on. <3

    ReplyDelete
  5. Ihana tarra! Onko tuo vaatekaappi muuten sellainen, että tavarat kuultaa sisältä läpi vai mitä materiaalia nuo ovet on. Kaappi näyttää kyllä tosi kivalta, meidän tytön huoneesta sellainen vielä puuttuu.

    -S

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Tämä korkeakiiltovalkoinen Pax ei kuulla läpi lainkaan, toisin kuin se maitolasinen. Liukuovista sanotaan Ikean sivuilla "Liukuovipari: Oven kehys/ Peitelista: alumiinia, epoksi-/polyesteripohjaista jauhemaalia. Oven keskiosa: puukuitulevyä, kalvoa. Lista: alumiinia" Kyseessä siis tämä kaappi: http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/S79894662/. Toivottavasti tästä oli apua ja löydätte tytölle kivan kaapin!

      Delete
    2. Kiitos, tämä kaappi on harkinnassa meille :) Tärkeää oli juuri tuo, ettei tavarat näy läpi.

      Delete
  6. Onpa ihana! Ei ihmekään, että pikkuiset ovat onnesta soikeana <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos <3 Ihana oli nähdä tytöt niin onnellisina tarrasta!

      Delete
  7. Hauska! Varmasti ihana tunne, kun on saatu valmiiksi ja lapset tykkää! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vielä kun olisi ihan valmis.. :) Sähköt puuttuu edelleen ja tietysti julkisivurempan myötä vaihtuu ikkuna parioveksi. Ovikin on vielä asentamatta, heh.

      Delete
    2. Details, details... ;) Nää on näitä remppaajan/rakentajan suhteellisuuksia! ;)

      Delete
    3. Olet kyllä niin oikeassa. Tuleekohan valmista koskaan. :D

      Delete
  8. heip, blogissani olisi sinulle Ikea-aiheinen haaste! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi, kiitos! :) Rintsikat tosin ehti haastamaan mut jo aiemmin ja teinkin haasteen jo: http://vastarintama.blogspot.fi/2012/08/new-ikea-classic-design.html. Kivoja juttuja olit muuten bongaillut!

      Delete
  9. Aivan upea tuo tarra! <3 Olen itsekin yrittänyt etsiskellä tyttöni huoneeseen jotain ihanan värikästä pöllö- perhostarraa, mutta vielä ei ole tärpännyt... Meillä oli myös tuo samainen kaapisto joskus, oli oikein toimiva ja nätti. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos :) Aika harvassa on tuollaiset hillityn söpöt helmet lasten tarroissa, niin helposti menee yli ja liian räikeäksi tai muuten ei miellytä. Toivottavasti löydät kivan! Ja kaappi on tosiaan loistava, tykkään paljon.. erityisesti tarran kera :)

      Delete
  10. Onpas kiva lastenhuoneen piriste :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! :) Tosiaan kivasti piristää muuten simppeliä ja valkoista huonetta.

      Delete
  11. Todella hauska ja kiva ja ihana, jaa jaa jaa... =)

    ReplyDelete